Αρχική Παραγγελίες & ΕπιστροφέςΤρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Στα πλαίσια των κυβερνητικών αποφάσεων για το κλείσιμο των καταστημάτων λόγω του Covid-19 το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 7/11 έως 30/11.

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά μόνο με κατ' οίκον αποστολή.

Δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή από το κατάστημα.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται στη διεύθυνση που επιλέγει ο  πελάτης κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας του.

Τα έξοδα και ο τρόπος αποστολής διαφοροποιούνται για παραδόσεις εντός και εκτός Αττικής.

Εντός Αττικής θεωρούνται οι περιοχές που περικλείονται μεταξύ ΥΜΗΤΤΟΥ-ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

Εκτός Αττικής συμπεριλαμβάνονται οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παραγγελίες άνω των 200€ πραγματοποιούνται με οχήματα της εταιρείας μας και ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Παραγγελίες έως 200€ πραγματοποιούνται με οχήματα της εταιρείας μας και επιβαρύνονται με ελάχιστη χρέωση 8€.

 Όλες οι παραγγελίες ανεξαρτήτου όγκου παραδίδονται στην είσοδο της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε.

Σε περίπτωση που επιθυμείται παράδοση σε όροφο πέραν του ισογείου, η μεταφορά θα επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος το οποίο θα καθορίζεται κάθε φορά από τον όγκο της παραγγελίας και τον αριθμό του ορόφου και θα ενημερώνεστε για αυτό την ημέρα της οριστικοποίησης της  παραγγελίας σας.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην οδό ΛΕΩΝΙΔΟΥ 5 και ΘΗΒΩΝ 153 στο Περιστέρι, αφού έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικώς για τη διαθεσιμότητα της.

Ωράριο παραδόσεων : Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00.

Ωράριο παραλαβής από το κατάστημα μας : Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 15:00 και από 17:30 έως 20:30 και Σάββατο από 09:00 έως 14:00.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σε περιοχές εκτός Αττικής μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε πρακτορείο/μεταφορική εταιρεία και να τη παραλάβετε από την έδρα του πρακτορείου της περιοχής σας.

Τα μεταφορικά και πρακτορειακά έξοδα του πρακτορείου επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και τα προσκομίζει στο πρακτορείο κατά την παραλαβή της παραγγελίας του. Το www.e-sakellariou.gr μπορεί να ερευνήσει το κόστος μεταφοράς που χρεώνει η μεταφορική, εφόσον ζητηθεί και να ενημερώσει τον πελάτη μέσο Email. 

Εάν το κόστος των εμπορευμάτων είναι πάνω από 200€ δεν επιβαρύνεται ο πελάτης μεταφορικά από το κατάστημα μας προς το πρακτορείο της Αττικής ενώ όταν είναι χαμηλότερο των 200€ ισχύει η επιβάρυνση των 8€ για την μεταφορά της παραγγελίας μέχρι το πρακτορείο της Αττικής.  

Εάν επιθυμείτε αποστολή στο χώρο σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο πρακτορείο.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε πρακτορείο που θα μας υποδείξετε εσείς κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη μπορεί να προκύψει όσον αφορά την ακεραιότητα των εμπορευμάτων κατά τη μεταφορά τους στο σημείο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχθεί όταν η αποστολή τους γίνεται με δικά μας μέσα. Δε φέρει ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να υπάρξουν σε περίπτωση που τα εμπορεύματα μεταφέρονται με εταιρείες μεταφορών.     

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραδόσεις εντός Αττικής πραγματοποιούνται εντός τριών ημερών (εργάσιμων) από τη διαθεσιμότητα που αναγράφεται στη κατάσταση του προϊόντος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας κάποια συγκεκριμένη ώρα και εφόσον αυτή συμπίπτει με το ωράριο παραδόσεων μας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Οι παραδόσεις εκτός Αττικής  σε εταιρείες μεταφορών πραγματοποιούνται εντός 3 ημερών (εργάσιμων) από τη διαθεσιμότητα που αναγράφεται στη κατάσταση του προϊόντος. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις των πρακτορείων μεταφορών.

Τα εμπορεύματα που στη κατάσταση προϊόντος φέρουν τη σήμανση ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ αφορούν ειδικές παραγγελίες και για τη παράδοση τους θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς. Ο χρόνος παράδοσης σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το προϊόν.

Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών, απεργιών των πρακτορείων μεταφορών και γενικότερα σε συνθήκες ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσουν τους χρόνους παράδοσης.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην οδό ΛΕΩΝΙΔΟΥ 5 και ΘΗΒΩΝ 153 στο Περιστέρι, αφού έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικώς για τη διαθεσιμότητα της.

Ωράριο παραδόσεων : Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00

Ωράριο παραλαβής από το κατάστημα μας : Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 15:00 και από 17:30 έως 20:30 και Σάββατο από 09:00 έως 14:00.